Buntgras Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Buntgras Rotterdam NederlandDeze geweldige slaapkamer is volledig gemeubileerd. In dit nest vind je alles wat je nodig hebt, waaronder een comfortabel bed, een grote kledingkast met veel ruimte voor je spullen en een bureau om aan te studeren of te werken. De kamer heeft ook een minikoelkast en een kitchenette voor uw comfort. Je zult je hier snel thuis voelen!

Je vind de Kamer aan de Buntgras Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Buntgras Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Buntgras in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Buntgras in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Buntgras in Rotterdam

Prijs – 499.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buntgras Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren