Burgemeeste_ van_der_Willigenstraat Lekkerkerk Nederland in Lekkerkerk via Huurflits

Burgemeeste_ van_der_Willigenstraat Lekkerkerk NederlandIndeling:Begane grond:afgesloten entree, lift en bergingen.2e verdieping:entree, hal, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, gezellige woonkamer en keuken.Oppervlakte:De woning is 74 m².Parkeervoorziening:Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het appartementencomplex.

Je vind de Appartement aan de Burgemeeste_ van_der_Willigenstraat Lekkerkerk Nederland  te Lekkerkerk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lekkerkerk aan de Burgemeeste_ van_der_Willigenstraat Lekkerkerk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lekkerkerk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester van der Willigenstraat in Lekkerkerk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester van der Willigenstraat in Lekkerkerk – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester van der Willigenstraat in Lekkerkerk

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeeste_ van_der_Willigenstraat Lekkerkerk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren