Burgemeester Hogguerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Burgemeester Hogguerstraat, Amsterdam, North Holland, NetherlandsTE HUUR: GEMEUBILEERD TURN KEY DESIGNAPPARTEMENT GELEGEN OP UNIEKE LOCATIE, DIRECT AAN DE SLOTERPLAS.De woning wordt gemeubileerd en deels gestoffeerd opgeleverd en is voorzien van op maat gemaakte kasten waardoor het appartement een moderne uitstraling heeft.Bijzonderheden:- Gestoffeerd (gietvloer, raamstoffering, verlichting en was-droogcombinatie);- Gemeubileerd;- Luxe designuitvoering;- Vloerverwarming;- Gasloos;- Centrale warmtepompen;- Spiegelverwarming in de badkamer;- Glasvezelverbinding;Inkomenseis:Bruto inkomen dient minimaal 3,5 maal de huurprijs te zijn en/of het netto inkomen dient minimaal 2,5 maal de huurprijs te zijn.Huurcondities:Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en nutsvoorzieningen.Minimale huurperiode 1 jaar, daarna onbepaalde tijd.Borg:Ter grootte van een betalingsverplichting van 1 maand.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester Hogguerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Burgemeester Hogguerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Hogguerstraat in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester Hogguerstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren