Burgemeester_Baumannlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Burgemeester_Baumannlaan Rotterdam NederlandDe woning is recent gerenoveerd en gemeubileerd.De keuken is voorzien van een kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine en koel-vries combinatie.Op de begane grond is een apart toilet, slaapkamer 1 en badkamer gelegen.In het souterrain een grote 2e slaapkamer mét douche en wasbak.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Baumannlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Burgemeester_Baumannlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Baumannlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren