Burgemeester_Dortantsstraat Landgraaf Nederland in Landgraaf via Huurflits

Burgemeester_Dortantsstraat Landgraaf NederlandIn het jonge gedeelte van de wijk Waubach ligt deze moderne tussenwoning die zich kenmerkt door de luxe afwerking, de ruime kamers en de groene omgeving. Vanuit dit huis bent u binnen enkele minuten in het groen van het ‘Wurmtal’, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Naast de natuurrijke omgeving zijn ook al belangrijke voorzieningen in de buurt, denk aan winkels, scholen en sportverenigingen.Ook voor het woon- werkverkeer leent deze locatie zicht uitstekend, de autowegen richting Eindhoven, Maastricht en Aken zijn binnen tien minuten te bereiken.Kortom een mooie woning op een goede locatie die geschikt is voor zowel jonge gezinnen als ouderen die graag de rust opzoeken.

Je vind de Huurwoning aan de Burgemeester_Dortantsstraat Landgraaf Nederland  te Landgraaf nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Landgraaf aan de Burgemeester_Dortantsstraat Landgraaf Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Landgraaf. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Burgemeester Dortantsstraat in Landgraaf wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Burgemeester Dortantsstraat in Landgraaf – Klik hier

Details van Huis Burgemeester Dortantsstraat in Landgraaf

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 119

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Dortantsstraat Landgraaf Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren