Burgemeester_Drijbersingel Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Burgemeester_Drijbersingel Zwolle NederlandHet appartement bevindt zich in een complex met 82 appartementen. Deze zijn aantal jaar geleden gerenoveerd en het prachtige complex is voorzien van een groot dakterras, met prachtig uitzicht op de Zwolse binnenstad.De woning is gestoffeerd en voorzien van een PVC vloer en gordijnen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel met kastje eronder en een hangend toilet. Zowel de keuken als badkamer hebben een moderne uitstraling.In het complex zijn gemeenschappelijke wasruimtes met wasmachine en droger. Per was- of droogbeurt dient ongeveer €3,80 betaald te worden middels een waspas. Een voordeel hiervan is dat er geen wasmachine of droger aangeschaft hoeft te worden.Tevens is er in het souterrain een fietsenstalling aanwezig en kan er achter het pand een parkeerplaats gehuurd worden.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Drijbersingel Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Burgemeester_Drijbersingel Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Drijbersingel in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Drijbersingel in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Drijbersingel in Zwolle

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Drijbersingel Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren