Burgemeester_Françoisplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Burgemeester_Françoisplein DenHaag NederlandIndeling:Via de gezamelijke voordeur, bereikt u via de 2 houtentrappen de woning op de 2e etage. Bovenaan de trap, hebt u direct rechts, de badkamer met een douche, toilet en wastafeltje.De grote woon-eetkamer is aan de achterzijde voorzien van een fraaie raampartij en biedt toegang tot het ruim zonneterras waar u het ochtend- en middaglicht ontvangt. Richting de voorzijde van de woning, hebt u een vrij uitzicht op het Burgemeester Francoisplein en de straat beneden. De slaapkamer bevindt zich direct naast de woon-eetkamer en biedt eveneens een mooi uitzicht op het plein.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Françoisplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Burgemeester_Françoisplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Françoisplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Françoisplein in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Françoisplein in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Françoisplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren