Burgemeester_Loeffplein DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Burgemeester_Loeffplein DenBosch NederlandBegane grond: centrale entree/hal met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis, de lift en de eigen berging in het souterrain.Tweede verdieping: vanaf de galerij kom je in de hal met de meterkast, een kast met de c. v. opstelling en de toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de slaapkamer te bereiken. De sfeervolle woonkamer is door het grote raam aan de voorzijde lekker licht en is zeer praktisch in te delen. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en een eethoek.De moderne open keuken beschikt over een keukenmeubel in een hoekopstelling. Deze is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en beschikt over voldoende kast- en werkruimte, vaatwasser, 4-pits kookplaat met afzuigkap, spoelbak en koelkast.Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer aanwezig. Deze beschikt over een bergkast en openslaande deuren naar de galerij. Doordat dit de laatste woning op de rij is, kun je hier heerlijk genieten aan het eigen bistro setje zonder verstoord te worden door medebewoners van het complex.De moderne badkamer is te bereiken vanuit de slaapkamer en deze is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Loeffplein DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Burgemeester_Loeffplein DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Loeffplein in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Loeffplein in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Loeffplein in Den Bosch

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Loeffplein DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren