Burgemeester_Mortelplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Burgemeester_Mortelplein Tilburg NederlandSfeervol appartement gelegen op de eerste verdieping met ruime- en lichte woonkamer, 2 slaapkamers ( met makkelijke mogelijkheid tot het realiseren van een een derde slaapkamer ), nieuwe badkamer, keuken en een balkon. Het appartement is zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen en het stadscentrum van Tilburg.In de directe nabijheid bevinden zich alle winkels voor de dagelijkse boodschappen.De ruime woonkamer is voorzien van een nieuwe laminaatvloer, stucwerk en schilderwerk. De grote raampartijen ( dubbel glas ) zorgen voor veel lichtinval.De keuken bevindt zich in een aparte ruimte naast de woonkamer. Een zeer ruime slaapkamer en wat kleinere slaapkamer. Beiden kamers zijn voorzien van een nieuwe laminaatvloer.De nieuwe badkamer is voorzien van een wastafel en een ruime douche. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte bereikbaar vanuit de entree.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Mortelplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Burgemeester_Mortelplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Mortelplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Mortelplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Mortelplein in Tilburg

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Mortelplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren