Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Burgemeester_Passtoorsstraat Breda NederlandDe woning ligt op de tweede verdieping. U bereikt het met een trap. U heeft de beschikking over een sfeervolle woonkamer met mooie open keuken, een slaapkamer en een mooie badkamer. Deze staat in open verbinding met de slaapkamer. Dit sfeervolle appartement ligt in de mooie en gewilde buurt ´Ginneken`. Zowel het Mastbos, de uitvalswegen van Breda als het historische centrum van Breda liggen op korte afstand van deze woning.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Passtoorsstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Passtoorsstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Passtoorsstraat in Breda

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren