Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Burgemeester_Passtoorsstraat Breda NederlandGelegen in Breda ligt deze bijzondere studio aan de Burgemeester Passtoorsstraat. Deze studio bevindt zich in het souterrain en is volledig gemeubileerd. U bereikt de woning met een trap, waarnaar u de keuken instapt. De keuken beschikt onder meer over een oven, vaatwasser en koelkast. De woning beschikt over een gemeubileerde woonkamer met een comfortabele bank, een 2-persoonsbed en een eetkamer.

Je vind de Studio aan de Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Burgemeester Passtoorsstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Burgemeester Passtoorsstraat in Breda – Klik hier

Details van Studio Burgemeester Passtoorsstraat in Breda

Prijs – 840.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Passtoorsstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren