Burgemeester_Patijnlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Burgemeester_Patijnlaan DenHaag NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree op de begane grond. Entree studio waarna u een nieuw geplaatste keuken treft. (Voorzien van afzuigkap, gasfornuis en koel/vriescombinatie). Ruime studio met nieuwe laminaatvloer en toegang tot je eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Je vind de Studio aan de Burgemeester_Patijnlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Burgemeester_Patijnlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Burgemeester Patijnlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Burgemeester Patijnlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Burgemeester Patijnlaan in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Patijnlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren