Burgemeester_Prinsensingel Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Burgemeester_Prinsensingel Roosendaal NederlandDe studio ligt op ongeveer 2 minuten loopafstand van het centraal station in Roosendaal. Het complex is gelegen in de Brugstraat. Het betreft een voormalig kantoorpand dat compleet is verbouwd en een woonfunctie heeft gekregen.Woonkamer met veel lichtinval, ramen voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas, kant-kiep-ramen zorgen voor goede ventilatiemogelijkheden.De zeer nette- en compleet keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, afzuigkap, 4-pits kookplaat en extra mechanische afzuiging en vaatwasser.Badkamer, is voorzien van douche, toilet, mechanische afzuiging, spiegel, radiator, wastafel en wasmachineaansluiting.De woning is afgewerkt met een nette grijze vloer.Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex ( overige huisdieren in overleg ).Internet en TV-signaal: Men dient zelf voor het signaal te zorgen.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Prinsensingel Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal aan de Burgemeester_Prinsensingel Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Burgemeester Prinsensingel in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Burgemeester Prinsensingel in Roosendaal – Klik hier

Details van Studio Burgemeester Prinsensingel in Roosendaal

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Prinsensingel Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren