Burgemeester_Roosstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Burgemeester_Roosstraat Rotterdam NederlandBent u op zoek naar een stijlvol, premium appartement in het bruisende hart van Rotterdam? Zoek dan niet verder! Deze prachtige dubbele design benedenwoning met drie slaapkamers en een tuin is volledig gerestaureerd met hoogwaardige materialen met behoud van het oorspronkelijke historische karakter uit de 19e eeuw.Als u een werkende professional of student bent die fatsoenlijk en gemakkelijk in de omgang is en respect heeft voor het pand en de inrichting ervan, dan zou dit de perfecte plek voor u kunnen zijn. We geven veel om reinheid, dus we vragen je om te helpen de plaats netjes te houden. Eén keer per maand wordt het appartement, inclusief uw kamer, professioneel schoongemaakt.De locatie is absoluut perfect, 10-25 minuten lopen/fietsen/openbaar vervoer naar het centrum van Rotterdam, de Erasmus Universiteit en de beroemde plas en bos (Kralingse Plas).

Je vind de Kamer aan de Burgemeester_Roosstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Burgemeester_Roosstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Burgemeester Roosstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Burgemeester Roosstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Burgemeester Roosstraat in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Roosstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren