Burgemeester_van_Oppenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Burgemeester_van_Oppenstraat Maastricht NederlandIndeling:Begane grond:Fraaie entree/hal met, met bergkast en toegang tot de fraaie woonkamer en keuken. De keuken heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien; een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en luxe oven. De aan de achterzijde gelegen keuken heeft uitzicht en toegang tot de grote tuin met poort. Via de hal heeft u tevens toegang tot het toilet en de modern afgewerkte badkamer. De badkamer heeft ook een aansluiting voor witte inbouwapparatuur.Eerste verdieping:Via de hal in de woonkamer/keuken bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Via de overloop zijn de drie ruime slaap-/werkkamers te bereiken. Een slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht op de tuin. Slaapkamer/studeerkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en kijken uit op de straat.Zolder:De ruimte zolder kan gebruikt worden als extra slaapkamer of studeerkamer. Het kan ook dienen als opslag. De centrale verwarming bevindt zich eveneens op de zolder.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_van_Oppenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Burgemeester_van_Oppenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester van Oppenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester van Oppenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester van Oppenstraat in Maastricht

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_van_Oppenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren