Burgemeester_Verwielstraat Waalwijk Nederland in Waalwijk via Huurflits

Burgemeester_Verwielstraat Waalwijk NederlandAFWERKINGSNIVEAUKeuken incl. koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser, luxe mengkraan en spoelbak, moderne werkbladen,moderne kasten en lades, betegeling, 4 pits kookplaat + afzuigkap met filter;Badkamers voorzien van een doucheruimte incl. wastafel met daarboven een spiegel enwastafelmeubel;Hangtoilet;Badkamer volledig betegeld (vanaf de vloer tot plafond);Afzuiging van de appartementen met behulp van een mechanische afzuiging;voorzien van een wasmachineaansluiting (onder cv-ketel in de berging);eigen cv-ketel met thermostaat in de woonkamer (fabricaat: Remeha TzerraACE 24c CW3 met thermostaat);Volledig stucwerk wanden en plafonds (wit);Laminaat vloer met hoge witte plinten;Voorzien van een brandmelder/ rookmelder;Alle ruimtes voorzien van werkende ledverlichting;Vaste internet- en tv-aansluiting in het appartement;Eigen gas-, water- en elektra meter en tv-aansluiting in de meterkast.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Verwielstraat Waalwijk Nederland  te Waalwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Waalwijk aan de Burgemeester_Verwielstraat Waalwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Waalwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Verwielstraat in Waalwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Verwielstraat in Waalwijk – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Verwielstraat in Waalwijk

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Verwielstraat Waalwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren