Burgemeester_Vos_de_Waelstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Burgemeester_Vos_de_Waelstraat Zwolle NederlandLet op!- Geschikt voor maximaal twee (2) personen. (niet geschikt voor woningdelers)- Reageren uitsluitend per mail of via de website. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.INDELING:Alle appartementen hebben 1 slaapkamer en zijn tussen de 35 en 42 m2.LIGGING:De wijk Kamperpoort is een levendige wijk met diverse voorzieningen als een grote supermarkt en bioscoop. De appartementen zijn gunstig gelegen t.o.v. winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer. Het stadscentrum en station zijn op korte loopafstand gelegen.De Zwolse binnenstad biedt vele voorzieningen zoals supermarkten, winkelstraten, restaurants, kroegjes en uitgaansgelegenheden.

Je vind de Appartement aan de Burgemeester_Vos_de_Waelstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Burgemeester_Vos_de_Waelstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgemeester Vos de Waelstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgemeester Vos de Waelstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Burgemeester Vos de Waelstraat in Zwolle

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgemeester_Vos_de_Waelstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren