Burghsluissingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Burghsluissingel Rotterdam NederlandU woont zelfstandig maar u kunt tevens gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte en complextuin op de begane grond, en met de fijne gedachte dat mocht u direct of in de nabije toekomst gebruik willen maken van de zorg of diensten van zorgverlener Aafje (tegen betaling natuurlijk) dan is dat mogelijk omdat Aafje reeds in het complex aanwezig is.Voor de veiligheid is de begane grond voorzien van een representatieve afgesloten centrale entree per woontoren en heeft iedere woning een videofooninstallatie zodat u ziet wie er voor de deur staat.

Je vind de Appartement aan de Burghsluissingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Burghsluissingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burghsluissingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burghsluissingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Burghsluissingel in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burghsluissingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren