Burgstraat Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Burgstraat Gorinchem NederlandIndeling;Via het voorportaal betreden we de entree van het appartement. Hier volgt direct de woonkamer met keuken/ pantry. Het keukenblok is middels een bar afgescheiden van de ruime woonkamer en gelegen aan de voorzijde van de Burgstraat. Door de vele raampartijen aan beide zijden van de woning, is het uitzicht zowel over de Burgstraat alsmede de Vismarkt te bekijken.Vanuit de woonkamer bereiken we de lange hal. De originele spiegelwand is hier bewaard gebleven. Hier grenzen de aparte bergruimte, badkamer, een apart toilet en twee slaapkamers aan.De nette badkamer heeft de laatste jaren als archiefruimte gefungeerd, en is compleet nieuw en ongebruikt gebleven. Alles is in het geheel keurig betegeld. Een doucheruimte enwastafel met spiegel zijn hier te vinden. De toiletruimte is voor de helft betegeld. Boven de tegels bevindt zich een keurig stucwerk.De kleine stadstuin is via de hal te bereiken. Deze ruime hal is uitgerust met een mooi glazen pui. De stadstuin wordt gedeeld met de het naast gelegen appartement. Er is gebruik gemaakt van een kleine erfafscheiding door het plaatsen van een houten schutting.Het gehele appartement is voorzien van keurig schilderwerk en een nette parketvloer. Het pand is goedgekeurd op het gebied van brandveiligheid.Er wordt een borg gevraagd. Het object kan bijvoorbeeld gebruikt worden t.b.v. het huisvesten van tijdelijk personeel. Of bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting wegens een gewijzigde situatie.

Je vind de Appartement aan de Burgstraat Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Burgstraat Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgstraat in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgstraat in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Burgstraat in Gorinchem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgstraat Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren