Burgstraat Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Burgstraat Gorinchem NederlandIndeling:Ruim entree, met aparte meterkast, kapstok en voldoende plek voor het plaatsen van bijvoorbeeld een fiets.Direct aan de rechterzijde van de hal treffen we de slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een twee- persoon bed en heeft een vaste kastenwand. Hierdoor is er voldoende opbergmogelijkheid beschikbaar. De vloer is afgewerkt met laminaat.Tevens gevestigd aan de lange hal is de mooie badkamer. Deze is uitgerust met een luxe stoom douche cabine, wastafel inclusief meubel en toilet. De gehele ruimte is keurig betegeld in wit/ zwarte kleurstelling. Wasmachine en aparte droger (Zanussi) zijn keurig afgewerkt door middel van een boven blad. Extra kastruimte is hier tevens gemaakt. De vloer is afgewerkt met een PVC vloer in laminaat look.De CV ketel is achter een aparte deur in de hal weggewerkt.Aan het einde van de hal treffen we de zit / eetkamer & keuken. Het praktische keukenblok is netjes van het gezellige zitgedeelte afgeschermd, door de royale drie-zit bank. In de zit hoek staat diverse audio apparatuur en televisie geplaatst.Het rechte keukenblok is voorzien roestvrij stalen spoelbak, elektrische kookplaat, ingebouwde afzuigkap, combi- magnetron, vaatwasser, inbouw koelkast, vriezer, en heeft voldoende kastruimte. Boven het keukenblad zijn witte metro- tegels geplaatst.Een eettafel met drie stoelen staan nabij de openslaande deuren, met uitzicht op de in het geheel getegelde stadstuin. De afmeting van de tuin is ca. 25 m2.

Je vind de Appartement aan de Burgstraat Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Burgstraat Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burgstraat in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burgstraat in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Burgstraat in Gorinchem

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burgstraat Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren