Burmaniastraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Burmaniastraat Leeuwarden NederlandBij binnenkomst in de hal loopt u naar de vaste trap. Via deze trap bereikt u het appartement. De woonkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een zo goed als nieuwe keuken met moderne inbouwapparatuur. Via de hal loopt u richting het separaat toilet, badkamer en de ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een garderobe nis én een doorgang naar het ruime dakterras welke gelegen is op het zuiden.

Je vind de Appartement aan de Burmaniastraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Burmaniastraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Burmaniastraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Burmaniastraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Burmaniastraat in Leeuwarden

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Burmaniastraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren