Buurmalsenlaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Buurmalsenlaan Tilburg NederlandEr is een douche en toilet voor gezamenlijk gebruik.De gezamenlijke keuken, welke wekelijks wordt schoongemaakt, beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.Er is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik.Tevens is er een ruime berging waar u gemakkelijk een fiets of brommer kunt plaatsen.

Je vind de Kamer aan de Buurmalsenlaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Buurmalsenlaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Buurmalsenlaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Buurmalsenlaan in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Buurmalsenlaan in Tilburg

Prijs – 460.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Buurmalsenlaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren