C. H._Petersstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

C. H._Petersstraat Groningen NederlandIndeling: Entree, hal, toilet, bijkeuken/kelder, woonkamer, en-suite deuren vanuit de woonkamer naar een open moderne keuken (met ingebouwde vaatwasser), een slaapkamer en een (nieuwe) badkamer met een wastafel en een douche . Vanuit de keuken is er toegang tot een grote achtertuin met zitje.

Je vind de Appartement aan de C. H._Petersstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de C. H._Petersstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement C. H. Petersstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement C. H. Petersstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement C. H. Petersstraat in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de C. H._Petersstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren