C.J._Snuifstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

C.J._Snuifstraat Enschede NederlandAan de rand van het centrum, in een rustig en goed onderhouden complex, op de tweede (en bovenste) etage gelegen twee kamer appartement (1 slaapkamer) met eigen berging op de etage. Op de begane grond heeft men de beschikking over een gezamenlijke fietsenberging.Indeling:entree/hal, meterkast, cv-ruimte, slaapkamer, badkamer met wastafelmeubel, douche en wasmachineaansluiting, aparte toiletruimte en woonkamer met ruim keukenblok.

Je vind de Appartement aan de C.J._Snuifstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de C.J._Snuifstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement C.J. Snuifstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement C.J. Snuifstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement C.J. Snuifstraat in Enschede

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de C.J._Snuifstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren