C. van Maasdijkstraat in Utrecht via Esteon

C. van MaasdijkstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. Totale oppervlakte van de woning: 58m2. De oplevering: gemeubileerd & gestoffeerd. De woning bevindt zich in Utrecht, Noordwest. De huurprijs bedraagt €1.350,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in Utrecht, Noordwest nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de C. van Maasdijkstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in Utrecht, Noordwest wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in Utrecht, Noordwest – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in Utrecht, Noordwest

Prijs – 1350.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 58m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de C. van Maasdijkstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren