Calandkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Calandkade DenHaag NederlandWij bieden deze studio volledig gemeubileerd aan, inclusief vaatwasser, wasmachine, vriezer, koelkast, kookplaat, afzuigkap, ijzeren tableau en strijkijzer, haardroger, keukengerei, lakens en handdoeken.Alles is nieuw en modern gestoffeerd en gemeubileerd met2x (1 persoons) boxspringbedden, een tafel en 4 stoelen en kasten etc.

Je vind de Studio aan de Calandkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Calandkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Calandkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Calandkade in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Calandkade in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Calandkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren