Calbertsweg Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Calbertsweg Kerkrade NederlandBegane grondVia de zij-entree met toegang tot de hal, waar zich de meterkast, toiletruimte en de trapopgang bevinden, bereikt u de ruime woonkamer met optimale lichtinval en de halfopen nieuwe keuken inclusief inbouwapparatuur. In de sfeervolle ruime tuin met veel privacy is het heerlijk genieten. Aan de zijkant van de woning ligt de garage met oprit.1e VerdiepingVanaf de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en een 2e toilet.2e VerdiepingDeze verdieping is te bereiken met een vaste trap, waar zich een ruime zolder bevindt die eventueel gebruikt kan worden als extra studeer,- hobbie,- of werkkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Calbertsweg Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Kerkrade aan de Calbertsweg Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Calbertsweg in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Calbertsweg in Kerkrade – Klik hier

Details van Huis Calbertsweg in Kerkrade

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Calbertsweg Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren