Californiestraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Californiestraat DenHelder NederlandErvaar het gemak van ons volledig gemeubileerde 1-persoonsstudio van circa 36m2. Voorzien van een moderne inrichting en alle faciliteiten die je nodig hebt, kun je direct beginnen met genieten.

Je vind de Studio aan de Californiestraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHelder aan de Californiestraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Californiestraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Californiestraat in Den Helder – Klik hier

Details van Studio Californiestraat in Den Helder

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Californiestraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren