Cannerweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Cannerweg Maastricht NederlandBeschrijvingLeuke en knusse gemeubileerde studio (28m2) net over de grens bij Maastricht (BELGIË) in Kanne (chateau Neercanne België) met een gloednieuwe keuken en badkamer.De totale oppervlakte van het appartement is 28 m2 en wordt gemeubileerd opgeleverd.Op de begane grond is de slaap/woonkamer van 13 m2 en grenst aan de voortuin. De kamer heeft dubbelglas en ook heeft de slaapkamer een prachtige terrazzo vloer.In de kelder is de keuken van 10 m2. De keuken schikt over een koelkast, een 2-pits elektrische kookplaat, afzuiging, opbergkasten.De badkamer van 2,6 m2 schikt over een douche en wastafel met fontijn. De wc is apart 2,5 m2 en wasmachine aansluiting.De huurder mag gebruik maken van de gezamenlijke tuin. Door de beplanting en grote afmeting van de tuin zullen huurder en eigenaar elkaar absoluut niet hoeven te storen bij gebruik van de tuin. Het is een zeer leuk appartement is een zeer sfeervolle omgeving.

Je vind de Studio aan de Cannerweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Cannerweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Cannerweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Cannerweg in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Cannerweg in Maastricht

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cannerweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren