Capucijnengang Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Capucijnengang Maastricht NederlandIn de binnenstad, gelegen aan het pittoreske Capucijnenhofje, ligt dit mooie, gestoffeerde appartement met 1 slaapkamer. Deze “maisonette” is instapklaar en voorzien van een fraaie laminaatvloer. Enkele basismeubelen zijn beschikbaar. Het Vrijthof ligt om de hoek. Parkeren met vergunning of betaald.Indeling BG: entree ca.2 m² met trappartij.1e Verdieping: woonkamer met open keuken totaal ca.34 m², voorzien van spoelbak, 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en buffetkast. Trap naar 2e verdieping:Slaapkamer ca.17 m² met inbouwkasten. Badkamer ca.8 m² voorzien van wastafel, douche, ligbad en toilet.Berging ca.8 m² met aansluiting w. a. en CV.

Je vind de Appartement aan de Capucijnengang Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Capucijnengang Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Capucijnengang in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Capucijnengang in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Capucijnengang in Maastricht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Capucijnengang Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren