Carnissestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Carnissestraat Rotterdam NederlandAppartement voor (internationale) studenten, young professionals of stellen. 20 min fietsen naar universiteit, metro om de hoek en dichtbij centrum Rotterdam. Het appartement heeft 3 kamers, 1 voorkamer (te gebruiken als studeerkamer, zitkamer) en 1 kamer aan de achterkant van het appartement met de eetkamer en toegang tot de slaapkamer met tweepersoonsbed.Op de gang heb je de badkamer met toilet en douche. Aan het einde van de gang aan de achterkant van het appartement bevindt zich de keuken met alle benodigde apparatuur inclusief de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Carnissestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Carnissestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Carnissestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Carnissestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Carnissestraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Carnissestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren