Carolieweg in Groningen via Esteon

CaroliewegTe huur in Groningen! Een appartement, gemeubileerd, van 60m2 bestaande uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, dubbel glas, wasmachine, vaatwasmachine, parkeerplek. De huurprijs is €1.600,- per maand. De borgsom bedraagt €1.424,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Binnenstad, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Carolieweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Binnenstad, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Binnenstad, Groningen – Klik hier

Details van Appartement in Binnenstad, Groningen

Prijs – 1600.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Carolieweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren