Cartesiusstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Cartesiusstraat DenHaag NederlandGemeubileerde studentenkamer in leuk appartement in het bruisende Regentessekwartier in Den HaagUnieke kans om een kamer of een volledig ingerichte slaapkamer te verwerven met een gedeelde grote keuken. Het appartement is gelegen in het populaire Valkenboskwartier. Het appartement bevat 2 badkamers, 2 toiletten, een wasmachine en droger, een keuken met alle voorzieningen, zoals een vaatwasser, oven en magnetron. De slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, een bank, een tv, een kledingkast en een bureau met een bureaustoel. Geen ingewikkelde verhuizing nodig, want u hoeft alleen uw kleding mee te nemen.Ideaal gelegen nabij openbaar vervoer en de gezellige Weimarstraat om de hoek. Ook ben je in slechts 5 minuten fietsen in het centrum van de stad.

Je vind de Kamer aan de Cartesiusstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Cartesiusstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Cartesiusstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Cartesiusstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Cartesiusstraat in Den Haag

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cartesiusstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren