Caspar_Fagelstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Caspar_Fagelstraat Delft NederlandIndeling: Entree, woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder gaskookplaat, afzuigkap, en koelkast, slaapkamer, sfeervolle badkamer met douchegelegenheid en wastafel en apart toilet met opstelplaats wasmachine. Bijzonderheden: Geheel voorzien van dubbele beglazing; Gelegen in wijk Hof van Delft op loopafstand naar station en historische binnenstad van Delft; Gelegen nabij buurtwinkels; Gunstig gelegen t. o. v. openbaar vervoer en uitvalswegen.

Je vind de Appartement aan de Caspar_Fagelstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Caspar_Fagelstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Caspar Fagelstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Caspar Fagelstraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Caspar Fagelstraat in Delft

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Caspar_Fagelstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren