Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Caspar_Houbenstraat Tilburg NederlandBegane grond:U komt binnen in de gezamenlijke hal welke u middels een deur toegang geeft tot uw semi-studio op de begane grond.U komt binnen in de woon/slaapkamer welke gelegen is aan de achterzijde. Via een deur in de woon/slaapkamer krijg je toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.De gemeenschappelijke keuken deel je met andere bewoners in de woning. De keuken is gelegen op de begane grond en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Je vind de Studio aan de Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Caspar Houbenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Caspar Houbenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Caspar Houbenstraat in Tilburg

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren