Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Caspar_Houbenstraat Tilburg NederlandBegane grond:U komt binnen in de gezamenlijke hal welke u middels een vaste trap toegang geeft tot uw semi-appartement op de eerste verdieping.Eerste verdieping:U komt binnen in de woonkamer welke aan de voorzijde is gelegen. Via een deur in de woonkamer krijgt u toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Tevens heeft u via de woonkamer toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde.De gedeelde keuken deel je met 1 andere huisgenoot in huis. De keuken is gelegen op de begane grond en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Caspar Houbenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Caspar Houbenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Caspar Houbenstraat in Tilburg

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Caspar_Houbenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren