Castorweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Castorweg Hengelo NederlandBeschrijvingOp de 3e verdieping aan de Castorweg gelegen, deels gestoffeerd 4-kamer appartement dichtbij het centrum van Hengelo en via uitvalswegen zeer goed te bereiken.INDELING:Hal, dichte keuken met balkon, badkamer met douche en wastafel en drie slaapkamers.BIJZONDERHEDEN:- Beschikbaar per 1 december 2022 voor onbepaalde tijd- Huurprijs € 760,- incl. serv.kosten en excl. G/W/E- Waarborgsom 1 maand huur- Minimale huurtermijn 12 maanden- Huisdieren niet toegestaan- Bij de woning is een berging in de kelder

Je vind de Appartement aan de Castorweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Castorweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Castorweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Castorweg in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Castorweg in Hengelo

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Castorweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren