Catharinaland DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Catharinaland DenHaag NederlandDe woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 5 minuten rijden.

Je vind de Kamer aan de Catharinaland DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Catharinaland DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Catharinaland in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Catharinaland in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Catharinaland in Den Haag

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Catharinaland DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren