Catharinastraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Catharinastraat Breda NederlandEen studentenkamer van 17 m2 op de eerste verdieping aan de voorzijde met uitzicht op het kasteelplein. Midden in het bloeiende centrum van Breda met winkelgelegenheid, uitgaansgelegenheden en supermarkt en dit alles op loopafstand Voorzieningen te delen met maximaal 3 huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Catharinastraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda aan de Catharinastraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Catharinastraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Catharinastraat in Breda – Klik hier

Details van Kamer Catharinastraat in Breda

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Catharinastraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren