Catharinastraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Catharinastraat Breda NederlandIn hartje centrum in één van de oudste straten van Breda, om de hoek van de Grote Markt en stadspark “Valkenberg”, verrassend ruim één slaapkamer appartement met eigen berging in een afgesloten oud koetshuis. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping in het koetshuis aan de achterzijde van het gebouw en is per trap te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Catharinastraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Catharinastraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Catharinastraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Catharinastraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Catharinastraat in Breda

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Catharinastraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren