Cederstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Cederstraat Tilburg NederlandIndeling:Via de voordeur betreedt u de ruime hal.Zeer ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer en veel lichtinval. De woonkamer is afgewerkt in lichte kleuren.Ruime keuken in hoekopstelling voorzien van vaatwasser, combimagnetron/oven, koelkast, gaskookplaat.Zeer ruime slaapkamer.Badkamer met ligbad, separate douche, moderne wastafel en toilet.Aparte berging/wasruimte.Op de begane grond bevindt zich een ruime berging. Parkeerplaats en de afvalcontainers bevinden zich aan de voorzijde van het complex.

Je vind de Appartement aan de Cederstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Cederstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cederstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cederstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Cederstraat in Tilburg

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cederstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren