Celsiusstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Celsiusstraat DenHaag Nederland• Installaties: CV ketel met radiatoren• Dit appartement is in een goede staat en voorzien van;- raamkozijnen met dubbelglas- laminaatvloer (met ondervloer)- keuken met diverse inbouwapparatuur- CV ketel installatie met radiatoren- Badkamer met douche, wastafel met spiegel en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Celsiusstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Celsiusstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Celsiusstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Celsiusstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Celsiusstraat in Den Haag

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Celsiusstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren