Centrumplein tHarde Nederland in tHarde via Huurflits

Centrumplein tHarde NederlandOmschrijvingOp de eerste verdieping van dit nieuwe appartementencomplex, ligt dit fraaie 3-kamer appartement.In april 2023 wordt dit nieuwbouwcomplex genaamd Dorpsappartementen in ’t Harde opgeleverd. De energiezuinige woning heeft een gebruikersoppervlakte van circa 70m2 en is voorzien van 2 slaapkamers, een keuken en een badkamer. Vanuit uw woonkamer en inpandige balkon kunt u genieten van het uitzicht over het voorgelegen Centrumplein. Het complex bestaat in totaal uit 18 gasloze woningen verdeelt over 2 verdiepingen.Indeling:Centrale entree aan de zijkant van het gebouw, voorzien van videofooninstallatie, lift en trappenhuis. Entree woning op de 1e verdieping. Hal met toegang naar: 2 slaapkamers, separaat toilet, inpandige berging en badkamer voorzien van dubbele wastafel en douchehoek.Lichte woonkamer met open keuken voorzien diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het inpandige balkon. Elke appartement is voorzien van een individuele buitenberging en op de 1e verdieping is er een gezamenlijk dakterras.

Je vind de Appartement aan de Centrumplein tHarde Nederland  te tHarde nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad tHarde aan de Centrumplein tHarde Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in tHarde. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Centrumplein in ’t Harde wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Centrumplein in ’t Harde – Klik hier

Details van Appartement Centrumplein in ’t Harde

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Centrumplein tHarde Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren