Cepheusstraat Ijmuiden Nederland in IJmuiden via Huurflits

Cepheusstraat Ijmuiden NederlandEntree, hal, gezamenlijke ruimte voor twee wasmachines en de cv-installatie. De trap op de eerste verdieping leidt naar een tweede verdieping die toegang geeft tot de woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer en badkamer met toilet en wastafel. Een prachtig gerenoveerd huis met winkels naast de deur.

Je vind de Appartement aan de Cepheusstraat Ijmuiden Nederland  te IJmuiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad IJmuiden aan de Cepheusstraat Ijmuiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in IJmuiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cepheusstraat in Ijmuiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cepheusstraat in Ijmuiden – Klik hier

Details van Appartement Cepheusstraat in Ijmuiden

Prijs – 845.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cepheusstraat Ijmuiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren