Ceramstraat in Groningen via Esteon

CeramstraatWoonruimte te huur in Groningen, Korrewegwijk. Een huis met werkenden met een oppervlakte van 10m2, 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging.. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €215,- per maand. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte? Bekijk het snel.

Je vind een Woonruimte te huur in Groningen, Korrewegwijk nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Groningen aan de Ceramstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Groningen, Korrewegwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Groningen, Korrewegwijk – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Groningen, Korrewegwijk

Prijs – 215.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ceramstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren