Ceresstraat Vaals Nederland in Vaals via Huurflits

Ceresstraat Vaals NederlandVolledig gestoffeerd en geïnventariseerd 2-kamer appartement met moderne keuken en badkamer (met inloopdouche), zonnig balkon (met elektrisch zonnescherm) en prachtig uitzicht over het geliefde heuvelland. Dit appartement met hoogwaardige afwerking beschikt tevens over een kelder en een eigen parkeerplaats.Derde verdieping:Entree/hal (ca. 5m²) leidt naar garderobe, berging en meterkast (gas, water, elektra).Vanuit hier is ook het woongedeelte en de badkamer te bereiken.Lichte en ruime woonkamer (ca. 20m²) met moderne open keuken (ca. 5m²) met toegang tot slaapkamer en balkon. De moderne keuken is voorzien van duurzame apparatuur, zoals een inductiekookplaat (4-pits), vaatwasser, oven, afzuigkap en koelkast met dubbele vriezer van fabrikant AEG.De slaapkamer (ca. 12m²) is voorzien van een ruime kledingkast en de licht betegelde en moderne badkamer (ca. 4,5m²) is voorzien van een inloopdouche, wastafel met badkamermeubel en zwevend toilet. Het zonnige balkon (ca. 3,5m²) met waterpartij, tijdloze tegelvloer en elektrisch zonnescherm zorgt voor een magisch uitzicht over het geliefde heuvelland en zorgt voor rust en privacy. De gehele woonkamer is voorzien van een duurzame laminaatvloer. Daarnaast beschikt het appartement over een berging (ca. 5m²) en een eigen parkeerplaats recht voor de huisdeur.

Je vind de Appartement aan de Ceresstraat Vaals Nederland  te Vaals nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vaals aan de Ceresstraat Vaals Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vaals. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ceresstraat in Vaals wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ceresstraat in Vaals – Klik hier

Details van Appartement Ceresstraat in Vaals

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ceresstraat Vaals Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren