Chatelainplein Echt Nederland in Echt via Huurflits

Chatelainplein Echt NederlandIndeling:Begane grond:Entree met meterkast en toegang tot diverse vertrekken. De entree biedt direct toegang tot de gezellige lichte woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven-magnetron en koelkast met vriesvak.Vanuit de keuken is de kleinere slaapkamer te bereiken. Deze heeft een wastafel en de doorgang naar de badkamer met inloopdouche.Aan de andere zijde van de badkamer bevindt zich de master bedroom met schuifpui naar de achtertuin.

Je vind de Appartement aan de Chatelainplein Echt Nederland  te Echt nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Echt aan de Chatelainplein Echt Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Echt. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Chatelainplein in Echt wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Chatelainplein in Echt – Klik hier

Details van Appartement Chatelainplein in Echt

Prijs – 770.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Chatelainplein Echt Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren