Chopinlaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Chopinlaan Eindhoven NederlandBegane grond:Entree naar hal met trapopgang, praktische trapkast en modern zwevend toilet. Gezellige en lichte woonkamer van circa 27 m2 met pui en een nieuwe laminaatvloer. Keuken beschikt over een moderne keukeninrichting in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur. Tuin met bestrating stenen berging met elektra en een achteromEerste verdieping:Overloop geeft toegang tot drie slaapkamers v.v. een laminaatvloer en een geheel betegelde badkamer v.v. zwevend toilet, wastafel en doucheomgeving.Tweede verdieping:Vaste trap naar voorzolder met opstelling c.v. ketel. Zolderruimte / slaapkamer v.v. dakkapel

Je vind de Huurwoning aan de Chopinlaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Eindhoven aan de Chopinlaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Chopinlaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Chopinlaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Huis Chopinlaan in Eindhoven

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Chopinlaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren