Chopinstraat Bunschoten-Spakenburg Nederland in Bunschoten-Spakenburg via Huurflits

Chopinstraat Bunschoten-Spakenburg NederlandHet appartement heeft twee slaap/studeerkamers. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met luxe open keuken, ingericht met een strakke opstelling en voorzien van een composiet werkblad, combi-magnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en afwasmachine. De complete badkamer heeft twee wastafels, douche en tweede toilet. Tevens is er een berging en een eigen buitenruimte. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. In het complex én de appartementen zijn diverse (veiligheids)voorzieningen aanwezig, zodat je woonomgeving optimaal is voorbereid op eventuele thuiszorg. Met het oog op inbraakpreventie zijn tal van maatregelen getroffen, waardoor elk appartement het Politie Keurmerk heeft. Het complex bestaat uit drie verdiepingen met 18 appartementen. Wonen in alle rust met ruim voldoende (zorg)voorzieningen in de direct omgeving. En bovendien toekomstbestendig. De begane grond is ingericht voor commerciële ruimtes die gevuld zijn met tweedelijnszorg-aanbieders. Op de begane grond bevinden zich ook de entree, fietsenstalling en de postvakken van de bewoners en de lift naar de appartementen.

Je vind de Appartement aan de Chopinstraat Bunschoten-Spakenburg Nederland  te Bunschoten-Spakenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bunschoten-Spakenburg aan de Chopinstraat Bunschoten-Spakenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bunschoten-Spakenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Chopinstraat in Bunschoten-Spakenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Chopinstraat in Bunschoten-Spakenburg – Klik hier

Details van Appartement Chopinstraat in Bunschoten-Spakenburg

Prijs – 1020.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Chopinstraat Bunschoten-Spakenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren