Chris_Bennekerslaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Chris_Bennekerslaan Rotterdam NederlandEntree via eigen toegangsdeur in de gezamenlijke portiek.Hal met toegang tot diverse ruimtes.Ruime woonkamer aan de voorzijde.Slaapkamer aan de achterzijde.Separaat toilet bereikbaar vanuit de gang.Nette keuken (met vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap). Toegang tot het balkon.Badkamer met douche en wastafel bereikbaar vanuit de hal en slaapkamer.2e slaapkamer aan de voorzijde.Het appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.Het appartement is voorzien van dubbele beglazing.

Je vind de Appartement aan de Chris_Bennekerslaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Chris_Bennekerslaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Chris Bennekerslaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Chris Bennekerslaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Chris Bennekerslaan in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Chris_Bennekerslaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren