Christiaan_Huijgensstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Christiaan_Huijgensstraat Tilburg NederlandIn Tilburg ligt deze karakteristieke woning in de Christiaan Huijgensstraat.De woning is gelegen in de Uitvindersbuurt.Deze woning heeft 3 slaapkamers en een fijne tuin.

Je vind de Huurwoning aan de Christiaan_Huijgensstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Christiaan_Huijgensstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Christiaan Huijgensstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Christiaan Huijgensstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Christiaan Huijgensstraat in Tilburg

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Christiaan_Huijgensstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren